Lunchkock


Är du kock och trött på endast kvällstid?

 

Vill du var en del av team Uncle Joes?

Om tjänsten som lunchkock på Uncle Joes
Nu söker vi en kreativ och flexibel kock som kan leverera kvalitet tillsammans med vårt härliga köksteam. För oss är det viktigt att du är lyhörd inför gästens önskemål som förstås är vårt främsta fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för vår verksamhet med både lunchservering samt vår fest- och konferensverksamhet. Det är en omväxlande tjänst där man tillsammans med kökschefen är delaktig i framtagandet av menyer för lunch, fester, middagar, konferenser och andra evenemang.

Vi söker dig som..
Som person ska du ha lätt för att ta i saker, vara en teamspelare och ha en god serviceförmåga. Du ska även vara noggrann, självgående, flexibel och ha god erfarenhet från att arbeta i restaurangkök. Vidare ser vi att du är en glad, social och framåt person med ett del affärssinne samt en motivation av att ytterligare utvecklas. Vi ser att du har spring i benen och håller högt tempo när det behövs. Vi ser gärna att du har 2 års erfarenhet som kock.

Lite kort om Uncle Joes
Uncle Joes är en eventanläggning utöver det vanliga. Med fokus på nöjen ger vi våra gäster en oförglömlig upplevelse som innefattar bowling, biljard, squash, shuffleboard, dart eller lasertag. Vi arrangerar företagsevent, after works, kalas och andra roliga träffar för kompisgäng. Förutom roliga aktiviteter serverar vi fika, lunch och middag. Dessutom erbjuder vi övernattningsmöjligheter med 47 bäddar fördelat på 21 rum. Uncle Joes är ett roligare nöjescenter i Visborg utanför Visby.

Kontaktperson för frågor:
För frågor om tjänsten kontakta: Sofia Andersson, VD Uncle Joes, på 0736759561 eller sofia@unclejoes.se

Anställningsform:
100% tillsvidareanställning men öppen för dialog om timanställning eller visstid. Start enligt överenskommelse.

Tillträde:
Omgående eller vid överenskommelse

Huvuduppgifter:
Laga mat, planera och utföra inköp samt preparera.

Sekundära uppgifter:
Hjälpa till med disk, kassa, bar, restaurang samt eventuellt vissa aktiviteter.

Vi tror att du har en hel del erfarenhet av köksarbete, är flexibel, talar och skriver flytande svenska, tycker om att arbeta i ett serviceyrke och är noggrann. Stresstålig och initiativförmåga är också viktiga egenskaper.

Ansökningar utvärderas löpande och anställning sker snarast. Vi har kollektivavtal och följer avtalet för Bowlinganläggningar.

Lön:
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Var ligger arbetsplatsen?
Uncle Joe’s AB
Langs väg 2
62150 Visby

Sök jobbet
Ansök snarast möjligt, dock senast 17 maj 2022.