Vem är vi?


Om Uncle Joes

Uncle Joes är en eventanläggning utöver det vanliga. Med fokus på nöjen ger vi våra gäster en oförglömlig upplevelse som innefattar bowling, biljard, squash, shuffleboard, dart eller lasertag. Vi arrangerar företagsevent, after works, kalas och andra roliga träffar för kompisgäng. Förutom roliga aktiviteter serverar vi fika, lunch och middag. Dessutom erbjuder vi övernattningsmöjligheter med 47 bäddar fördelat på 21 rum. Uncle Joes är ett roligare nöjescenter i Visborg utanför Visby.

Aktiviteter

Hos Uncle Joes i Visby, Gotland kan du bowla, spela biljard, squash, shuffleboard, dart eller köra lasertag i lag i en avslappnad miljö. Du kan boka varje aktivitet separat, eller så gör vi en mångkamp av några eller alla aktiviteter! Vår lokal lämpar sig för såväl after work och företagsevent som kompisträffar och födelsedagskalas.

Mat & fika

Förutom många roliga aktiviteter erbjuder vi även fika och mat – vi serverar både lunch och middag. Se gärna vår lunchmeny, övriga tider har vi À la Carte & pizza. Där hittar du burgare, pulled pork, nachotallrik, pizza mm. Vi kan även erbjuda olika bufféer vid beställning, samt catering!

På sommaren öppnar vi upp vår uteservering!

Alla våra rätter finns även som take away.

Boende

I vår boende-avdelning så har vi 21 rum fördelade på enkelrum, dubbelrum och flerbäddsrum till ditt förfogande – totalt är det 47 bäddar. I anslutning till rummen finns fullt utrustat kök, TV, tvättmöjligheter, dusch och toalett.

Läs gärna mer om våra boendealternativ.

Varmt välkommen till Uncle Joe’s där ingenting är omöjligt!

 

Kontakta oss på 0498-29 96 90 eller info@unclejoes.se

Uncle Joe var en bowlingspelare, restauratör och en stark drivkraft bakom utvecklingen av bowling. Han gjorde den till ett folknöje genom att öppna ett antal bowlinglokaler med restauranger – den kanske mest kända är eleganta The White Elephant i centrala New York med sina 24 banor som öppnades 1901. Det är för sin livsgärning inom bowlingsporten som Joe kommit att kallas bowlingens fader.